Mijn 11 Ultieme Basics En Waar Je Ze Koopt Yara Michels

 
 
 
cover

Welcome to listen to the song "Mijn 11 Ultieme Basics En Waar Je Ze Koopt Yara Michels". If this song is the copyright belongs to you, please send a DMCA removal request by e-mail to: , we will process at least 72 hours after we received your mail. For fast report of DMCA removal, you can report by click DMCA Report button below.
Download Full Album songs For Android Mijn 11 Ultieme Basics En Waar Je Ze Koopt Yara Michels Fast Download

Title : MIJN 11 ULTIEME BASICS EN WAAR JE ZE KOOPT! • Yara Michels
Description : Jullie vragen me vaak wat nou de ultieme items zijn om in te investeren of welke items je 'moet' hebben. Vandaar dat ik in deze video mijn 11 ultieme basics met jullie deel. Én ik geef bij elk item een luxe en wat meer budget proof optie om te shoppen. Met deze items heb je een mooie basis garderobe en kun je alle kanten op! Ik hoop dat je er wat aan hebt! Liefs Yara

Doe een duimpje omhoog als je deze video leuk vindt en vergeet niet te abonneren op mijn kanaal. Zo mis je geen nieuwe video's!

MUZIEK?
Vibe With Me - Joakim Karud

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA?
• /yara_michels


OVER YARA MICHELS
Yara Michels (27) is een fashion blogger, vlogger, schrijver en presentatrice van modeprogramma's op Net5. Ze begon in 2009 een van de eerste modeblogs van Nederland en werkte drie jaar als vaste editor voor modetijdschrift ELLE. Op haar lifestylewebsite Chapter Friday deelt ze persoonlijke verhalen, tips en inspiratie met een focus op stijl en carrière en met als missie om je een stapje dichterbij je doelen te brengen.

WAT VIND JE OP YARA'S KANAAL?
Een persoonlijke kijk in mijn leven als modeprofessional. Yara's missie is: het leven van haar kijkers en lezers nét iets gelukkiger, mooier en gemakkelijker maken. Daarom vind je hier video’s over het ontwikkelen van je eigen kledingstijl, over sollicitatietips, piercings, fashion trends, interieur inspiratie en everything in between. Veel kijkplezier!
Download as MP3 | Download as MP4 | Fast Download
Top